HomeLibrary
    • English
    • español
  • English 
    • English
    • español
  • Login
View item 
  •   Universitaria Agustiniana Institutional Repository
  • Trabajos de grado
  • Facultad de Arte, Comunicación y Cultura
  • Tecnología en Gastronomía
  • View item
  •   Universitaria Agustiniana Institutional Repository
  • Trabajos de grado
  • Facultad de Arte, Comunicación y Cultura
  • Tecnología en Gastronomía
  • View item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Bayas de Sauco como Ingrediente en la Gastronomia

Thumbnail
Download
Download
Date published
2018-01-20
Author
Baracaldo Jimenez, Maria Fernanda
Metadata
Show full item record
Resumen
Gran parte de la población con el transcurso del tiempo ha perdido el interés sobre su alimentación. Únicamente están prestando atención en el valor de los productos que vayan a consumir y que tengan un sabor agradable para el gusto de ellos. Se destaca que aún hay personas que indagan si su alimentación se está basando en procductos ricos y nutritivos.
Abstract
Much of the population over time has lost interest in their diet. They are only paying attention to the value of the products that go to consumption and that have a pleasant flavor for the taste of them. It is highlighted that there are still people who investigate and their diet is in rich and nutritious processes.
Palabras clave
Tóxico
 
Madurez
 
Keywords
Toxic
 
Maturity
 
URI
http://repositorio.uniagustiniana.edu.co//handle/123456789/183
Collections
  • Tecnología en Gastronomía
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 ColombiaThis work is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0.

Browse

All of repositoryCommunities and collectionsIssue dateAuthorTitleKeywordThis collectionIssue dateAuthorTitleKeyword

Subscription

LoginRegister